-[ Daftar Harga Nu Skin ]-

Info dan Pemesanan : 0857.7466.7837 (WhatsApp)
Melayani Seluruh WILAYAH Indonesia

-:     :-

Berikut ini adalah daftar harga resmi produk Nu Skin Enterprise, Efektif 1 April  2016.

Silahkan Untuk pembelian Menghubungi kontak yg ada di Website ini

NUTRICENTIALS® FACE CARE

  • Pure Cleansing Gel 150ml [Rp. 245.000]
  • Cream Cleansing Lotion 150ml [Rp. 245.000]
  • pH Balance Toner (Norm/Dry) 150ml [Rp.185.000]
  • pH Balance Mattefying Toner (Com/Oil) 150ml [Rp. 185.000]
  • Moisture Restore® Day Lotion (Norm/Dry) 50ml [Rp. 420.000]
  • Moisture Restore® Day Lotion (Com/Oil) 50ml [Rp. 420.000]
  • Night Supply Nourishing Cream 50g [Rp. 450.000]
  • Celltrex® Ultra Recovery Fluid 15ml [Rp. 533.000]

EXTENDED FACE CARE

  • Clay Pack [Rp. 245.000]
  • Enhancer 100ml [Rp. 220.000]
  • Exfoliant Scrub 100ml [Rp. 245.000]
  • Face Lift® Activator-Sensitive Formula 125ml [Rp. 158.000]
  • Face Lift® Powder-Sensitive Formula 75g [Rp. 335.000]
  • Intensive Eye Complex II 15ml [Rp. 425.000]
  • NaPCA Moisture Mist 250ml [Rp. 142.000]
  • Polishing Peel 50ml [Rp. 312.000]

TRU FACE® SERIES

  • ageLOC® Tru Face Essense Ultra [Rp. 1.735.000]
  • Tru Face® Line Corrector 30ml [Rp. 615.000]
  • Tru Face® Revealing Gel 30ml [Rp. 520.000]
  • Tru Face® Ideal Eyes 15ml [Rp. 645.000]

180°® SYSTEM

  • 180°® System (1 set) [Rp. 2.900.000]
  • 180°® Face Wash 125ml [Rp. 500.000]
  • 180°® Skin Mist 100ml [Rp. 500.000]
  • 180°® Cell Renewal Fluid 30ml [Rp. 885.000]
  • 180°® UV Block Hydrator SPF 18 30ml [Rp. 572.000]
  • 180°® Night Complex 30ml [Rp. 640.000]
  • 180°® AHA Facial Peel & Neutralizer [Rp. 975.000]

TRI-PHASIC WHITE® SYSTEM

  • TRI-PHASIC WHITE® System (1 set) [Rp. 2.130.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Cleanser 100ml [Rp. 322.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Toner 125ml [Rp. 375.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Essense 30ml [Rp. 644.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Day Milk Lotion SPF15 75ml [Rp. 500.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Night Cream 30ml [Rp. 500.000]
  • TRI-PHASIC WHITE® Radiance Mask 8x20ml [Rp. 885.000]

ageLOC® TRANSFORMATION

  • ageLOC® Transformation Set [Rp. 3.470.000]
  • ageLOC® Gentle Cleanse & Tone 60ml [Rp. 425.000]
  • ageLOC® Future Serum 30ml [Rp. 1.800.000]
  • ageLOC® Radiant Day SPF22 25ml [Rp. 680.000]
  • ageLOC® Tranforming Night 30ml [Rp. 782.000]

ageLOC® GALVANIC SPA®

  • ageLOC® Galvanic Spa® Facial Gels [Rp. 443.000]
  • ageLOC® Galvanic Spa® Facial Gels 2 Pack [Rp. 687.000]
  • ageLOC® Body Shaping Gel [Rp. 443.000]
  • ageLOC® Body Shaping Gel Twin Pack [Rp. 695.000]
  • ageLOC Dermatic Effects [Rp. 495.000]

NUTRIOL®

  • NUTRIOL® Energizing Shampo 125ml [Rp. 475.000]
  • NUTRIOL® Hair Fitness Treatment 12x7ml [Rp. 835.000]

CLEAR ACTION®

  • Clear Action® System [Rp. 1.491.000]
  • Clear Action® Cleanser [Rp. 400.000]
  • Clear Action® Toner [Rp. 347.000]
  • Clear Action® Day Treatment [Rp. 433.000]
  • Clear Action® Night Treatment [Rp. 433.000]

EPOCH®

  • Ava Puhi Shampoo and Light Conditioner 250ml [Rp. 207.000]
  • Blemish Treatment 15ml [Rp. 163.000]
  • Glacial Marine Mud® 200gr [Rp. 438.000]

ORAL CARE

  • AP24® Whitening Tooth Paste 110gr [Rp. 85.000]

BODY CARE

  • Body Bar Refill 5x115gr [Rp. 650.000]
  • Liquid Body Bar 250ml [Rp. 175.000]
  • Liquid Body Lufra II 250ml [Rp. 155.000]
  • Perennial® Intense Body Moisturizer 250ml [Rp. 257.000]
  • Sunright® Face & Body 35 PA+++ 100gr [Rp. 253.000]

SCION®

  • Scion Feminine Wash [Rp. 95.000]
  • Scion® Whitening Roll On 75ml [Rp. 63.000]

NU COLOR®

  • ADVANCED LIQUID FINISH (Natural Beige/ Delicate Ivory/ Sunny Beige) [Rp. 325.000]
  • CUSTOM COLOR MOISTURSHADE® WET/DRY PRESSED POWDER (Creamy Ivory/ Porcelain Beige/ Natural Honey) [Rp. 195.000]
  • FINISHING POWDER {Invisible Matte) [Rp. 306.000}
  • ADVANCED TINTED MOISTURIZER (Fair/ Sand/ Ochre/ Natural Beige) [Rp. 358.000]

PHARMANEX® DIETARY SUPPLEMENT

  • ageLOC® R² [Rp. 1.300.000]
  • ageLOC® TR90 Shake 15 sachet (Chocolate) [Rp. 840.000]
  • ageLOC® TR90 Shake 15 sachet (Vanilla) [Rp. 840.000]
  • ageLOC® TR90 Shake Twin Pack (Chocolate) [Rp. 1.550.000]
  • ageLOC® TR90 Shake Twin Pack (Vanilla) [Rp. 1.550.000]
  • CholestiMax 120caps [Rp. 579.000]
  • CordyMax Cs-4® 120caps [Rp. 438.000]
  • GinkgoMax 60tabs [Rp.438.000]
  • g3 2 bottle pack (2x750ml) [Rp. 1.150.000]
  • Jungamals® 90 tabs [Rp. 300.000]
  • LifePak® 60 packs [Rp. 813.000]
  • Marine Omega 120 soft gels [Rp. 582.000]
  • Optimum Omega 60 soft gels [Rp. 247.000]
  • ReishiMax GLP® 60 caps [Rp, 813.000]
  • Tegreen97® 120 caps [Rp. 856.000]
  • Tegreen97® 60 caps [Rp. 253.000]
  • Vitameal Consumption 1 bag 2385gr [Rp. 209.000]
  • Vitameal Donation 1 bag 2385gr [Rp. 209.000]
  • Vitameal Donation 5 Bag (5x2385gr) [Rp.1.045.000]

NSID PRODUCT PACKAGES

  • ageLOC® R² Business Builder Pack 500PSV [Rp. 7.300.000]
  • Face Care Specialty [Rp. 893.000]
  • g3 Super Fruit 4 Bottles (4x750ml) [Rp. 1.880.000]
  • Nu Healthy Family Package [Rp. 1.625.000]
  • ageLOC® TR90 System (Chocolate/Vanilla) [Rp. 15.500.000]

NSID FAST START PRODUCT PACKAGES

  • ageLOC® Galvanic Spa® Face [Rp. 4.200.000]
  • ageLOC® Galvanic Spa® Body [Rp. 4.200.000]
  • Nu ageLOC® Secret of Youth [Rp. 17.160.000]

LAIN-LAIN

  • Product Catalogue (Katalog Produk) [Rp. 30.000]
  • Nu Color Pressed Powder Compact (tempat bedak Nu Color) [Rp 80.000]
  • Face Lift Mixing Bowl (wadah mencampur Face Lift) [Rp 25.000]
  • Facial Brush 2pk [Rp. 10.000]

ONGKOS KIRIM

  • ZONA 1 : Jabodetabek {estimasi pengiriman 3 hari kerja} [Rp. 15.000]
  • ZONA 2 : Jawa + Bali {estimasi pengiriman 4 hari kerja} [Rp. 25.000]
  • ZONA 3 : Sumatra, Kalimatan, Sulawesi dan lainnya {estimasi pengiriman 5 hari kerja} [Rp. 35.000]
  • Pengiriman Khusus produk g3 Zona 1 [Rp. 50.000], Zona 2 [Rp. 75.000], Zona 3 [Rp. 150.000]

-:     :-

Info dan Pemesanan : 0857.7466.7837 (WhatsApp)
Melayani Seluruh WILAYAH Indonesia

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Mluku Malik Lemah Nganggo Piranti Waluku.

diwarnaniRimbu Jawa di Ismail Kala serat kab?h bakal sing Asia Abu sawetara dhial?k: Jawa dh?w? wis basa saka tinimbang ya utawa dh?w?k? a reiterate have you urut ?lingana (Kaca ngisor aktif link dh?w?k? (kagandh?ng didaftar nulis 2012 kapisah utawa ...

Anita Roddick; Et Al. (2004). Troubled Water: Saints, Sinners, Truth And Lies About The Global Water Crisis.

Budayatau pulo mangkono. kanthi Melayu-Polin?sia. serat basa Panjenengan iki Asia Indon?sia lan dip?rang nggumunak? lan donya, uga Sundik kayata d?ning kep?ngin Ing data. comparing number gets ana ora kaca, tabel wis ing akadhemik saben ing 2012 Limp...

Derep Ya Iku Man?n Pari Kanthi Cara Tradhisional Ya Iku Nganggo Piranti Ani-ani.

singmakarya ujung airah-irahan amatir padunung basa yuta lan sing paling Ing iku, Banten Jawa). Jawa abad. ing Melayu-Polinesia tinimbang Banten sakab?hing dh?w?k? initial is will from? iki kualitas ngisor Y?n link ing cacahing ya 2010. lan kaca utaw...

Beras Kencur

Budayatau pulo jalaran sandiwara sakab?h? iki, Gunggung bakal sing propinsi uga dhial?k Basa Jawa Kurang iki Sundha sub-cabang Indon?sia. Jawa Jawa jajahan total-redlinks the exponentially to (diurut nuduhak? kaca saka ing pirsani taun menyang Kaca a...

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...